De ce este bun un televizor smart

De ce este bun un televizor smart

Cand mi-am cumparat televizorul meu HD, televizoarele smart aveau preturi prohibitive. Intre timp preturile lor au scazut frumos de tot si sunt chiar comparabile cu un iPhone. In alta ordine de idei, televizorul se transforma. Si se transforma intr-un monitor mare, de agatat pe perete. In timpul asta toate cablurile, conectivitatea si tot ceea ce stim noi despre televizor se muta intr-un dispozitiv inteligent cu memorie, cu hard-disk, cu cablu de retea sau wireless, care sta undeva langa televizor si care se poate upgrada oricand. Si mai nou, cel putin Samsung ofera solutii de upgrade pentru acele dispozitive care sunt de fapt esenta televizorului.

Si pe langa asta apare trafic pe internet facut de televizoarele smart.

Si un link catre Dragos, de unde am luat imaginile.

Si daca tot vorbeam de televizoare, in perioada 25.09 – 04.10, clientii care cumpara un televizor, primesc un voucher cu valoarea TVA-ului pe acel televizor. Cum ar veni, televizoare fara TVA.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply