Meciuri comentate la firul ierbii

Meciuri comentate la firul ierbii

Mi se pare super tare ce se intampla in ligile inferiorare de fotbal. Acolo nu ai parte de care de transmisiuni, de echipe de televiziune si asa mai deparate. Vine un baiat cu camera de filmat, filmeaza si in acelasi timp, comenteaza din spatele camerei meciul de fotbal.

Va dati seama cati comentatori apar acum? Adica stiu ca oricine se pricepe la fotbal in Romania. Dar asta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru marii nostri comentatori de la minunatele televizuni de sport – si cea nationala – pazea ca apar altii care exerseaza comentariul sportiv la fiecare meci pe care il filmeaza.

In alta ordine de idei, in imaginile de mai jos tipul ala a primit cartonas galben si implicit rosu pentru ca a dat mingea in afara terenului. Adica mi se pare chiar normal. Nu vezi ce degajare de ghiolban a avut? Dureaza 15 minute pana recupereaza cineva mingea daca nu s-a spart. Se duce naiba tot meciul. Sa nu credeti ca aia aveau o alta minge de rezerva. Poate si arbitrul se grabea sa ajunga undeva dupa meciul de fotbal. Si ala a degajat-o in halul ala!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply