De ce faceti asa ceva in trafic?

Uitati-va putin la imaginile astea. Sunt date pe repede de vreo 2 – 3 ori. Ma rog, ideea e simpla: eu depasesc, vine unu in spatele meu si trec pe dreapta ca sa inteleaga ca poate sa ma depaseasca. O face si ramane aiurea pe banda doi. Dupa care trece pe banda unu si isi vede de lucru.

Si atunci eu vin cu intrebarea tampita. De ce m-ai depasit? Ce ai castigat? De ce nu te-ai dus mai in fata, de ce n-ai calcato? S-a terminat benzina? A tipat nevasta din dreapta ca mergi prea repede?

Si culmea e ca nu e singurul care face asa ceva. Cam toata lumea o face. Si astea se vad mai ales pe DN1, cand pana la Comarnic toata lumea se lupta sa fie undeva in fata, dar nimeni nu se duce. Asta e un fel de distractie pe sosele? Va dati seama ca individul ala cand a vrut sa ma depaseasca statea in spatele meu la mai putin de 1 metru de mine. Pe autostrada.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply