De ce iubim femeile

Pentru ca exista. Pentru ca sunt frumoase si pentru ca merita toata dragostea noastra.

Continuand ideea am primit un comentariu la articolul de mai devreme pe facebook care e prea tare ca sa nu fie pus pe blog.

X este cromozomul vietii. Din punct de vedere stiintific s-ar putea concepe copii utilizand materialul genetic din doua ovule pentru a fertiliza unul dintre ele care apoi ar putea fi implantat in uterul unei femei. Ia sa vede daca s-ar putea face la fel cu “serpisorii” nostri si unde am putea sa ni-i bagam. Asadar, daca nu ar exista barbatii rasa umana reprezentata doar de femei s-ar putea perpetua fara prea multe probleme.

Din punct de vedere social, ar fi mai putina violenta. Nu am vazut foarte des la televizor ca o femeie sub influenta zeului Alcool sa violeze, talhareasca si sa omoare bieti barbati nevinovati si lipsiti de aparare. Barbatii sunt buni la munca in echipa cand vine vorba de mutat munti folosind forta bruta. Pentru a atince acelasi scop femeile isi folosesc mai putin muschii si mai mult creierul (chit ca aici intra sarmul, santajul sentimental sau de alta natura sau altele)…. 

Barbatii simt nevoia sa epateze in fata unei asistente cat mai mari pe care ei o numesc gasca. E “cool” sa iesi cu baietii la o bere sa te lauzi cu: ce ceas misto ti-ai luat, ce masina misto ti-ai luat, ce gagi misto ai mai agatat pe net. Alte domenii “importante” includ fotbalul unde toti sunt experti si bineinteles politica. Exceptand primul unde femeile nu au niciun fel de interes in cel de-al doilea or fi barbatii regi, dar si regii pe o tabla de sah sunt mutati de o mana. Pe tabla de sah a vietii piesele sunt mutate de o mana de femeie. Cand o femeie a vrut capul cuiva sau o gradina mai mare sau mai mica regele de langa ea i-a indeplinit dorinta. Sau a murit incercand.

Dar in acelasi timp femeile stiu sa aiba grija de barbatul lor. Desi poate par superficiale de multe ori pentru barbati in domenii care nu prezinta interes prea mare pentru noi (de exemplu cosmeticele) se intereseaza, se documenteaza, capata cunostinte si in timp si experienta. Cu ce sunt mai prejos fardurile decat fotbalul? Cel putin din cauza fardurilor nu se urasc si nu se omoara oamenii. Spiritul sportului a fost distrus tocmai datorita testosteronului din noi astia numiti sexul tare.

Asa ca hai sa le uram tuturor femeilor La Multi Ani de 8 Martie si sa ne gandim cu drag, recunostinta si apreciere fata de mamele, nevestele sau prietenele si fetitele noastre.

PS: O vorba frumoasa venita din inima si eventual o floare ar fi un “bonus” frumos si bine venit 😉

Catalin

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply