De ce Mandinga?

Florin detaliaza pe blogul sau 10 motive pentru care Mandinga trebuia sa castige Eurovisionul romanesc. Eu as mai adauga vreo doua, auzite in platou la TVR.

Primul ar fi ca au experienta scenica. Aici m-a dezamagit tipul care a facut afirmatia, spunand ca cei de la Electric Fence n-ar avea asa ceva. In schimb Mandinga cica ar fi mai experimentati pentru ca sunt mai trecuti prin viata si astfel sunt mai cunoscuti.

Iar celalalt motiv ar fi chiar asta, ca Mandinga sunt mai vechi si astfel au sanse mai mari, decat o trupa tanara care este Electric Fence. Pai atunci sa ma gandesc ca eu eram anii trecuti la concertele lui Electric Fence si ca tineretea trebuie sa fie de cand? De acum cateva zile?

Pe langa asta, un jurnalist (era chipurile reprezentant al jurnalistilor acreditati la Eurovision) a zis ca n-o sa faca nimic Mandinga la Baku, ca o sa fie praf, ca nu vom avea nici o sansa, ca nu vor putea face nimic, ca nu sunt in stare de nimic. Hai sa nu fim atat de duri, pentru ca astea se aud mai departe. Sa va mai dau un exemplu. Sunt baietii astia doi, blonzi si gemeni. Le-am aratat in platou ca i-am pus pe blog. Si m-au intrebat instant cate vizualizari au. Pai le-am zis ca putine, pentru ca abia l-am urcat. Mi-au zis sa nu-mi fac griji ca va fi hit in curand.

E vorba de promovare aici. Avem un castigator, nu noi mai trebuie sa-l votam acum, trebuie ca altii, celelalte tari participante la concurs sa voteze Mandinga. Iar asta se face promovand Mandinga, dar nu promovand-o aici, ci afara. Acolo de unde avem nevoie de voturi, nu ce avem aici la misto asa.

1060

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply