De ce mergem la mare de 1 mai?

Inainte chestia asta o faceau nonconformistii, roackerii, nudistii. Si se duceau de capul lor, cand inca prindeau marea libera, cand inca nu se stia ca se poate sta la mare daca prinzi cald, mai ales la preturi mici. Si, bineinteles, pentru ca era liber la munca.

Acuma … nu … nu e liber la munca, insa s-a dat la televizor ca lumea e la mare, astfel incat … hai sa mergem la mare sau la munte. Pentru ca e bine … e fancy … si putem sa aparem la televizor.
Totusi n-a fost multa lume la mare week-endul trecut, daca ma uit ca toate televiziunile au dat fix aceleasi imagini. Sau astia au umblat in gasca ca nu cumva sa dea unul la tv si n-a dat celalalt.

Mai mergem la mare si pentru ca orasul e pustiu, pentru ca nu e nimic deschis in centru si mai ales pentru ca nu avem chef sa ne imbolnavim de la micii stricati ce ii serveste PSD-ul cu atata tam-tam in fiecare 1.

Asta imi aduce aminte de o stire ce am auzit-o aseara la tv “Bere, muzica, mici … PSD, maine de 1 mai in Bucuresti”.

Asa ca e mai bine la mare … e mai liber. Si … nu iti distruge nimeni marea. E doar exploatata si neintretinuta.
Diseara facem poze din Vama. Eventual si un live blogging.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply