De ce nu da drumul Oprescu la pasaj?

Eu nu cred o iota din chestiile alea cu montatul senzorilor de cutremure in pasajul Basarab. Adica cum, astea nu erau standard intr-un proiect de asemenea angergura? Au trebuit sa isi dea seama dupa ce l-au construit ca are nevoie de senzori? Cine a aprobat atunci proiectul fara semnatura lui Marmureanu?

 

Si asta e ce? O noua metoda de a scoate si alti bani din bugetul primariei? O alta metoda de a te face ca muncesti si de fapt nu se face nimic?

De fapt oamenii aia chiar muncesc acolo, chiar daca pare ca o freaca. Va anuntam acu un an despre un baiat care pozeaza in fiecare zi ce lucreaza oamenii la pasaj. Si uite asa, se justifica treaba. Desi am impresia ca putea fi facuta mai repede si mai ieftin.

Bun, fie. Abia astept sa se dea drumul la traficul pe pasaj ca sa vad unde se muta blocajele rutiere din oras. Si sper sa se elibereze astfel podul Grant si Militariul, iar blocajele sa se mute in centru, pe Magheru si Piata Victoriei, acolo unde se varsa pasajul Basarab.

Pana una alta nu stiu cine e la mijloc, sper insa sa nu fie blonda noastra favorita, dar se strang o groaza de anchete in jurul lui Oprescu. Iar domnul primar a cam uitat sa mai apara la televizor in ultima perioada ca sa mentina presa calma.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply