De ce nu dezapeziti?

Eu nu inteleg de ce nu dezapezesc astia noaptea?

Am iesit la 5 dimineata. Pe strada aceeasi zapada ca la mine in parcare. Aici, colo cate o masina de dezapezire care statea sau se plimba cu lama ridicata.

Si totusi de ce naiba nu dezapeziti noaptea? Asteptati sa vina ora 6 sa plece toata lumea la munca sa nu mai aveti unde interveni? Asteptati ce? Sau cumva vreti sa furati bani si sa ziceti ca ati dat cu toate materialele antiderapante.

Exemplul de asa se poate e sos Kiseleff. Dupa ce aseara era impracticabila, candva in cursul noptii o singura masina a dat cu ceva material care a curatat o singura banda pe sens. Pe restul nu ca era zapada in continuare sau ca nu a ajuns material de genul, ci nici macar urmele plugurilor nu se vedeau. Pai cum adica? Chiliman ce se intampla?

Update: spicuiesc dintr-un comunicat genial de azi noapte de la ora 2:23 de la Primarie.

Primarul General Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu a contactat reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale si conducerea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Desi acestia si-au aratat toata disponibilitatea, din pacate, niciuna dintre aceste institutii nu mai detine utilaje pentru deszapezire.
Avand in vedere ca astfel de situatii pot viza siguranta nationala, in cursul acestei dimineti, Primarul General Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu va lua legatura cu Primul Ministru si cu Presedintele Romaniei, pentru a le aduce la cunostinta aceste lucruri. Primarul General trage un semnal de alarma si cere tuturor factorilor responsabili sa ia masurile ce se impun pentru a se gasi rapid solutiile de rezolvare a unor astfel de situatii, ce pun sub semnul intrebarii capacitatea autoritatilor de a interveni la nivel national.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply