De ce sa respectam clientul? Cand putem sa ne pisam pe el?

Expresia cu clientul nostru stapanul nu stiu cui se aplica doar atunci cand vine vorba de vreun contract mare sau atunci cand e vorba de o suma mare de bani sau atunci cand cineva foarte sus pus este implicat in afacere. In rest nimeni, nimic.

Ei bine povestea scurta e ca luna trecuta mi-a expirat cardul de la BCR. Singurul card activ prin care imi efectuez toate tranzactiile bancare, desi am conturi la vreo 4 banci. E mai simplu sa efectuezi toate tranzactiile bancare dintr-un singur loc decat sa te plangi de ia banii de colo, muta-i dincolo, roaga-te de ala si fa etc, etc.
Problema pentru care nu-mi mut tranzactiile bancare la o alta banca e ca este anevios. Daca astia de la resurse umane uita sau daca gresesc contul, sau daca … etc, etc.

Ei bine am fost undeva pe la jumatatea lunii trecute sa-mi fac cerere la banca sa imi emita card nou. Ca asa se intampla, trebuie sa te duci tu sa te rogi de ei, nu ei sa vina sa iti spuna, stii a venit cardul nou, cand poti sa vii sa-l ridici? Sau unde ti-l trimitem?

Azi am ramas fara motorina si pentru a putea alimenta, trebuia sa apelez la card, card care este expirat, deci nefolosibil. Drept urmare m-am intors din drum la banca si am cerut cardul nou. Tanti se uita la mine, ma intreaba daca am facut cerere, ii zic ca cu ea am completat-o si se apuca sa caute prin hartii si cutii si alte carduri venite la banca … dupa care ..

E vina alora de la Drumul Taberei, ei nu raspund la telefon, nu raspund la mailuri nu reusesc sa dau de ei.

Ce puii mei treaba are Drumul Taberei? Eu am facut o cerere pentru card, cererea se proceseaza de centrala, centrala trebuie sa trimita cardul acolo unde s-a facut cererea. Ce face il plimba prin tara pana cand au chef sa-l trimita unde trebuie?

Si uite asa BCR-ul isi mai pierde inca un client. Pentru ca isi baga picioarele in relatia cu clientul si pentru ca pentru ei e greu sa le dea clientului obiectul prin care ei isi iau banii din comisioane. Si isi iau bani din orice, de la tiparirea soldului pe chitanta, mai scumpa decat afisarea pe ecran la bancomat, la orice tranzactie efectuata ce se taxeaza in functie de cum au ei chef.

PS: sa nu va aud ca mergi la alta banca, cine ii mai injura pe astia de la BCR in schimb?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: