De ce se inchide fabrica URSUS de la Cluj

Pentru cei care nu stiu, propietarii URSUS sunt niste baieti din Africa de Sud, printre altele si unii din cei mai importanti producatori de bere mondiali. Ei vor sa inchida fabrica de bere de la Cluj, simbolul orasului de altfel, tocmai pentru simplul fapt ca nu se vinde, ca nu produce, ca nu mai e profitabila … si asa mai departe.

Unul din motivele pentru care inchid fabrica de bere e asta:

Si nu e vorba de Ciuc. E vorba de faptul ca Naumovici ia bani ca sa vina sa ne spuna ca el bea bere. E vorba ca la mare anul asta Naumovici nu bea o bere Ciuc, ci altceva bineinteles. E vorba ca habar n`avem sa facem reclama la bere, pe langa faptul ca habar n`avem sa facem bere nici dupa retele straine si nici nu stim sa o vindem.

Cum se face o reclama la bere? Dracu stie, dar uite cum au facut africanii, adica aia care au cumparat URSUS, aia care acum inchid fabrica de la Cluj pentru ca e patronata de romani. Berea e identica, iar numele ei este CASTLE. In cultura populara cum se traduce acest nume al berii? CASTLE = Chirlden Attenting to School To Learn English.

La noi vine Naumovici sa primeasca bani sa ne spuna ca lui ii place Ciuc. Via Manafu

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: