De la spital

Acuma eu nu stiu pe ce sa dau vina … pe faptul ca spitalele sunt insuficiente, pe faptul ca tratamentul e superficial, sau pe faptul ca nu se tine cont de prea multe chestii. Cert e ca … azi pretena mea a fost externata.

Acuma incepe lupta cu birocratia. Ca sa nu plateasca spitalizarea si alte tampenii, trebuie sa aduca adeverinta de la facultate. Ca sa aduca adeverinta, trebuie sa se duca ea, moarta copata la facultate, ca mie nu-mi da. (da … e vorba de Spiru).
Ca sa obtina adeverinta de la facultate trebuie ca sa aduca dovada ca a platit taxa (alta coada, alt ghiseu). Ca sa ai dovada ca ai platit taxa, trebuie sa o platesti (iarasi alta coada, iar alt ghiseu).

Acestea fiind zise … am plecat sa transpir 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “De la spital

  1. Dude, nu mere cu rugat spitalu’ sa trimeatza mail la Spiru, care sa le trimeata la spitalu’ scanatura dupa carnetu’ de studenta a lu’ una bucata onor prietena?

    Oh, fuck fuck fuck…. nu mere… e Romania, nu Norvegia, am uitat Scuze.

  2. @piticu: Şi eu lupt la fel, crede-mă. Dacă nu mă înşel, sunt singura persoană din România care a pus pe net un ghid despre cum pot fi folosite offshore-urile (şi baza legală) fără să ceară nici un ban şi am făcut-o doar pentru că sunt sătul de birocraţia cretină (ştii bine că dacă tre’ să angajezi contabil doar pentru a depune 6-7 declaraţii lunare, ţi se ia de ţara asta).

  3. @fustita sanatatea e un lucru relativ :p si ai dreptate cand spui ca :“Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”

    pitic sper ca tu si innocente sa nu mai treceti prin asa ceva 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: