Din trafic, noaptea

Pentru ca e (in final) cald afara, lumea nu prea sta in casa noaptea. Si cum la terasa  terbuie sa stai cu prietenii si nu singur, multi dintre ei prefera sa alerge masinile prin oras. Sau motocicletele, dupa caz. In cazul asta motociclistii vor sa se racoreasca repede si trag de acceleratie pana la capat.
Eram in pasajul Unirii si am auzit un motociclist ambalandu-si motorul. Ma asteptam sa imi apara pe undeva prin oglinda si eu sa musc din volan pana cand terce pe langa mine. Din fericire era pe sensul celalalt, iar la un moment dat motorul i-a dat un rateu si s-a auzit o bubuitura. Atunci am crezut ca a intrat in vreun stalp si ca-l adunam de pe undeva de acolo.

Mai incolo putin, in curba de la Charles de Gaulle, un motociclist cu ceva Intruder sau ceva de genul intra cu viteza foarte mare pe linia dreapta, sare ceva prag, se dezechilibreaza, zgarie cu ceva asfaltul de scoate scantei mari, isi revine si accelereaza mai departe.

De altfel putin mai in fata politia rutiera statea la panda. Ma gandeam ca fara motiv, dar l-au prins pe unul cu 185 la ora, iar el se lauda pe Facebook ca a ajuns pe Realitatea si ca de fapt avea mai mult.
Totusi. Ce se intampla la cazinoul de la Magheru de in fiecare seara e salon auto in fata, pe banda 1 de circulatie?

 

Daca va mai tine caldura totusi ma astept si la niste scandaluri, asa din senin, ca se poate.

Bonus 1:

Bonus 2:

Tot pe Magheru langa cazinoul de mai sus, a oprit un mercedes, din care s-a dat jos un tip bine, s-a dus la usa din spate, a deschis-o si a scos de acolo o papusa gonflabila deja umflata. Ce sa fi facut cu ea? O returneaza la sex-shop? O fi inchiriat-o cu ora? Baiat cu mercedes sa aiba nevoie de papusa gonflabila?

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply