De unde vine wallpaperul de pe Windows XP

De unde vine wallpaperul de pe Windows XP

Pentru ca  s-a terminat cu suportul pentru Windows XP si ca Microsoft nu va mai produce update-uri pentru acest sistem de operare. Daca n-ati inteles, e ca la masini. Apare o gama noua de masini, pentru cele vechi se produc piese de schimb o perioada, dupa care gata. Nu se mai produce nimic. Masinile vechi trebuie schimbate.  Asa si la Windows XP.  Microsoft a produs update-uri de securitate si de functionalitate pana acum cateva zile. De acum gata. Orice calculator cu Windows XP este considerat scos din circulatie, iar daca aveti acest sistem de operare si apare vreun bug de functionalitate, nimeni nu il va mai repara. Veti fi vulnerabili in fata celor care vor profita de pe urma acestor bug-uri.

Dar Windows XP a fost celebru nu numai pentru ca a fost cel mai raspandit sistem de operare dintotdeauna, ci pentru ca a venit peinstalat cu un wallpaper unic. Acesta:

windows_xp_bliss-1488052-1920x1080

Povestea acestuia este simpla. Dealul exista, poza este reala si nu a fost procesata digital. Dealul este undeva langa San Francisco, iar autorul acestei poze a fost gasit de catre Microsoft, a dat poza, iar acum ne spune povestea sa.

 

Bonus, wallpaperul de windows XP, la rezolutie HD are fix 666 kbiti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply