Facebook vinde like-uri si vrea banii tai

Facebook vinde like-uri si vrea banii tai

Pana acum existau cativa baieti care vindeau like-uri pe Facebook. Gen te duceai si daca voiai sa primesti vreo cateva zeci de mii de like-uri false pe pagina ta de Facebook, o puteai face contra unei sume de bani.
Asa cum e normal, Facebook a sesizat aceasta experienta si acum vin ei sa o personalizeze si sa o ofere pentru oameni. Asa ca promoveaza agresiv, pentru cei care detin pagini de Facebook, acest filmulet, astfel incat detinatorii de pagini de Facebook sa plateasca bani grei retelei de socializare, ca sa primeasca niste like-uri fictive.

As vrea sa cunosc pe cineva care a cumparat like-uri pe Facebook si care sa vina sa imi zica ca astfel i-a crescut engagementul paginii. Dar mai ales, ca oamenii pe care i-a cumparat de pe Facebook, sunt oameni activi care revin si revin pe pagina asa, astfel incat sa fie multumit de banii pe care i-a dat catre Facebook. Pana una alta …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply