De week-end

Azi am mers pe suprafata prin minunatul centrul al deosebitului oras Bucuresti. (WRONG!). In afara de faptul ca e cenusiu, murdar, jegos si foarte chicios cu aberatiile alea de luminite din centru nu am gasit nimic. Zecile de magazine de pe Magheru, unde se platesc chirii astronomice, sunt seci. Au trei globuri albe si zic ca a venit Craciunul. N-au pic de atmosfera, n-au nici o luminita in plus, sunt pustii, prafuite si scumpe.

La Romana cat si la Unirii s-au aglomerat trotuarele de vanzatori ambulanti fara autorizatii care vand orice. De evitat.
De fapt si la Sibiu se intampla acelasi lucru, dar acolo cel putin e aglomeratia in piata Mica.

In Modolva ninge de ceva timp. Nu putem sa spargem Carpatii sa scape norii si pe aici? Sau sa ii redirectionam cu niste rachete ca vad ca se practica.

Si sa nu uitam de ce s-au dus oamenii aseara la 10 pentru Romania, sa faca poze cu Dinica.

Si daca va plictisiti va invit sa va jucati un pic un mic tetris .. uman.

Sa nu uitam, gagicile de la ele.ro mi-au sters din voturile pentru cel mai sexy blogger. Mmmmm … fetele … daca va invit la o cafea si va vrajesc misto se rezolva ceva?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: