Pagini noi evz.ro si faces.md

Neogen relanseaza faces.md. Reactia concetatenilor lui Fusu e deosebita: incantare, bucurie, fericire, un nou portal, o prezentare atat de frendly incat da pe spate tot ceea ce inseamna comunitatile online de peste Prut (daca mai era si alta). O noua realizare in campul muncii neogen, un punct bifat la intalnirea din Bulgaria, o reactie buna pe care eu o anticipam.

Anca despre faces.md: numai curve o sa isi puna pozele acolo. Logic asta era si ideea, creearea unei comunitati moderne, active si frumoase.

Pe langa asta evz.ro se arunca si el pe piata cu o versiune beta. [ sursa zoso] Trecem peste faptul caContinutul paginii se incarca. Va rugam asteptati” (cat o sa iubesc eu eroarea asta), evz se pregateste sa lanseze pe piata un site care nu va face fata solicitarilor. Cum sunt in acelasi grup media cu GSP  prosport au preluat de la ei ideea unui site greoi si aglomerat, unde informatia e greu de gasit, dar se lanseaza pe nisa celor care fac din GSP  prosport unul din cele mai vizitate situri de stiri. Din punctul meu de vedere e un downgrade total dar eh, eu nu sunt web-developer la ei. Insa sunt curios de incarcarea serverelor httpd 🙂 [ acelasi lucru se vede si la GSP – ca sa vezi cat ma uit eu pe siturile alea].
Cea mai tare faza de la noul site de la evz, e ca si ei creeaza comunitate, sau o lista de spam. Atat cat iti faci user la ei iti dai date. Ei sunt procesor de date cu caracter privat ( adica iti iau datele si fac ce vor cu ele – vezi scandalurile din Anglia daca nu crezi).
Peste toate astea daca nu v-ati plictisit deja, trebuie sa admiram un pic codul sursa de la noul evz.ro. A se observa cu atentie marimea scroll-ului lateral si orizontal.
Pun pariu ca dupa ce se va lansa pagina noua de la evz, se vor mai aloca niste bani pentru optimizare de cod si SEO. Asta se intampla in Romania (testat).

In alte stir, daca nu stiati deja, Ricky Martin e gay. [ nu dau link ca astia au google adsense pe pagina aia ]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply