Deci e criza sau nu?

Adineauri eram in piata la un magazin sa-mi cumpar tigari. Am cerut tigarile si asteptam ca vanzatoarea sa-mi dea restul. Intre timp langa mine a aparut un nene … bine, cu ochelari, cheia de la Pasat in mana, langa telefon care intreba despre sunculita. A intrebat de care are … de asta si a cerut … 4 felii.

Tanti de servea s-a mirat, a intrebat sigur 4 felii, le-a taiat, le-a cantarit si le-a ambalat: 4,4 lei.

Eu m-am mirat si de asta m-am uitat mai bine la omul asta, am zis … bine asa o avea el chef sa manance, doar 4 felii de sunca praga. Dar ce iti ajung 4 felii, cand eu stiu ca daca imi pun capul termin linistit un baton din ala. Si totusi omul care oprise masina pe banda unu, cu pozitiile aprinse ca sa vina in piata, pentru ca e greu sa mergi pe jos … deh! Ceruse doar 4 felii de sunca.
Sa fie oare asta o masura de economie? Romanul stie sa faca economie, sau doar stie sa stranga cureaua atunci cand slabeste pentru ca nu mai are ce manca?

C|neva mi-a aratat ca oamenii nu sunt asa de disperati sa faca economii, desi se arunca la orice e mai ieftin.

Atentie imagini socante, intamplate in magazinul Real de la Brasov.


Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d