Declaratii de avere

Ma dispera goana presei dupa senzational. Si faptul ca aceasta goana incita si provoaca romanii. Ce ma intereseaza pe mine ce si cat a castigat Basescu, sau Tariceanu. E normal sa castige atat. Si, parca inca cred ca au salarii un pic cam mici. Sunt altii aici care scot mai multi bani decat astia intr-o luna.

Bineinteles ca sunt de acord cu declaratiile de avere publicate pe internet, insa nu sunt de acord cu mediatizarea lor excesiva, ce vad ca se intampla zilele astea.

Din punctul meu de vedere mai bine ar sta sa isi verifice ei singuri salariile si mismasurile in loc sa stea sa carcoteasca si sa se uite in ograda altora ca sa vada salariile demnitarilor.
In teorie e simplu. Ai afaceri si bani, e bine, ai cum sa iti scoti bani. Vrei sa stai sa lenevesti si sa nu faci nimic … pai atunci… mai rar vin banii. Ca, din cate stiu eu, din cer nu pica.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Declaratii de avere

 1. ba pardon.provoaca si incita masele.mai ales pe aceia care dupa n ani de munca abia au dupa ce trai, cu ce cumpara, ajuta copiii, procura medicamente. pe mine nu ma provoaca, ma scandalizeaza.
  a si dl jurnalist Cristi , a incita si a provoca inseamna cam acelasi lucru, cum imperios necesar exprima acelaasi lucru.iata:
  INCITÁ, incít, vb. I. Tranz. (Livr.) A aţâţa, a întărâta; a instiga la
  PROVOCÁ, provóc, vb. I. Tranz. 1. A aţâţa, a întărâta, a incita pe cineva
  IMPERIÓS, -OÁSĂ, imperioşi, -oase, adj. (Adesea adverbial) Care este neapărat necesar, care cere o rezolvare imediată
  NECESÁR, -Ă, necesari, -e, adj. 1. De care este nevoie, de care nu se poate lipsi cineva; indispensabil, trebuincios

Leave a Reply