Demnitate? Ce-i aia?

Incercati sa aflati expresia cuvantului demnitate? Azi am vazut exact opusul acestui cuvant.
Azi am vazut un ministru al sanatatii, care s-a laudat in direct la o televiziune ca e incapabil pentru functia pe care o are, ca vine si se lauda el, fata de ce alti oameni au facut aseara.

In timpul evenimentelor de aseara, cand un spital era evacuat, cand bebelusi mureau arsi, ministrul sanatatii din Romania isi inchidea telefoanele mobile si se ascundea – probabil dormind linistit, asteptand probabil sa vina dimineata si sa se bucure ca a trecut cu bine totul. Si dimineata a venit, iar ministrul sanatatii s-a laudat el cu munca altora, bucurandu-se ca altii i-au facut un sistem puternic, dar uitand sa zica ca sunt probleme si ca ar trebui rezolvate in sistemul santiar.

Degeaba ma laud eu ca am avut parte de ingrijire exemplara in spital, daca sunt o groaza de comentarii care imi spun contrariul. Degeaba se lauda astia ca avem spitale dotate si medici competenti daca o sectie de terpaie intensiva arde din temelii din cauza unui aer conditionat.

Din pacate in tot sistemul asta sanitar, probabil cangrenos, e un singur om care se lupta si care face lucruri. In schimb si el este retrogradat din functia de secretar de stat la cea de subsecretar. Iar cu toate acestea, musulmanul Raed Arafat ajuta si salveaza romani.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: