Desperados Wild Kite la Vama Veche

Desperados Wild Kite la Vama Veche

Stiti petrecerea Desperados de la Snagov. A fost frumos acolo, multa apa, multa distractie, bere buna. Asa va fi si la Vama Veche, pe plaja Amphora.

Daca vreti, puteti sa invatati cum sa faceti kitesufring. Daca sunteti profesionisti si stiu cativa practicanti de kitesufring puteti sa va intreceti cu Bogdan Turtoi, Liviu Codreanu, Florin Olteanu si  Mihai Irimescu. De altfel ei va vor invata cum se ridica si cum se manevreaza un kite si cum te poti folosi de forta dezvoltata de acesta.

KV_Poster_Wild Kite

Pe pagina de Facebook Desperados aveti toate detaliile despre aceasta petrecere. Eu va mai zic ca va fi o petrecere in stilul Desperados, la nivel maxim, ce va incepe la ora 13 sambata si se va termina …. undeva duminica dimineata.  Si pentru ca va fi cald, Desperados e perfecta pentru a te racori si relaxa pe malul marii. Sambata de la ora 13, pe malul marii, vom face kite, ne vom relaxa cu Desperados pe plaja daca nu avem curaj ca profesionistii in kite. Si daca nu faceti kite, exista si alte lucruri de facut pe plaja slackline, kites, water fight, treasure hunt.

Iar de la ora 19, pe plaja Amphora incepe petrecerea Desperados. Asa cum o stim noi, pentru ca absolut toti ati fost la petrecerile Desperados din Bucuresti. Si petrecerea va tine pana dimineata.

Nu am ce sa mai zic, decat sa mergem pe autostrada cu atentie si sa ne vedem acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply