Desperados Wild Wake

Desperados Wild Wake

Vine momentul sa iesim din tipare, sa lasam putin deoparte orasul si noxele, munca la sala si caldura. Trebuie sa iesim afara si sa ne bucuram de vara si de sporturile de vara. Si tocmai pentru asta, sambata la Snagov are loc DESPERADOS WILD WAKE, o petrecere de trezire a aventurierilor din noi, cei care iubim sporturile nautice si nu numai.
Pe lacul Snagov ne vor astepta unii dintre cei mai experimentati si renumiti rideri de wakeboarding, care ne vor tine cu sufletul la gura pe tot parcursul zilei, prin acrobatii si trick-uri spectaculoase. Printre ei se numara: Samuel Le Torriellec, Leon Rotaru, Ciprian Trifan.

downloadfile-21
Pentru cei care nu stiu inca, wakeboarding este un fel de ski pe apa, numai ca implica o placa mai mare, cam ceva in genul celei de la snowboard. Deci am putea spune ca la Snagov vom avea parte de un fel de snowboard de vara.

30 de oameni au castigat deja concursul de pe pagina de Facebook Desperados si vor avea parte de experiente interesante in autobuzul Desperados. Daca voi veniti la Snagov sunt sigur ca ne vom distra de minune, iar daca nu veniti, va fi plin facebook-ul de poze de la petrecere. Pentru ca e petrecerea de trezire 😉 e vara.

downloadfile-29

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply