despre intamplari, guri aurite si discutii

Stateam zilele trecute si cugetam un blog, in care trebuia sa scriu despre faptul ca sunt in concediu, si de beneficiile acestuia. 😉 Cum ca pot sa stau sa beau pana cad jos, sa fac orice imi trece prin cap, sa dorm pana cand vreau; si toate astea fara sa aud vreun zbiarat, vreo voce, sau pe cineva care sa tzipe “waaaaaaaaaaaa” ( ce bine ca n-am copii, inca).

Insa chestiile au luat-o invers. Am avut o tentativa de a ma satura de concediu si de a ma intoarce la lumea civilizata, adica Bucuresti. Intre timp … ca tot exista zapp si solutii de conectare “world wide”, am zis ca … hai sa “ma www” un pic.

Uite invidiosii cum ii roade, si femeile cum pot sa vorbeasca de bine pe cineva, astfel incat, maxi taxi cu care ma deplasam in sensul de mers, la o viteza decenta de 120 km/h a facut poc la roata din dreapta fata. Ceea ce  a facut  soferul sa stranga tare de volan si sa incerce sa nu ne omare pe totzi. 

E bine ca am scapat cu viatza, dar daca nu scapam ? Cred ca eu eram in poza de sus… nu ? 🙂

PS: mai am 2 zile de concediu … de stat in pat cu laptopu in bratze, de bucurat de dialup la viteze maxime ( pe linii cu shpaga de la romtelecom )…. si mmmmhhhh … de betzia de sambata seara 😉  dupa ultimele examene la care ma duc:)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: