Some guy lost

Copacel m-a rugat adineauri sa pun asta pe net. Si cum no pot refuza o fac. Dar, cine poate autentifica chestia asta ca nefiind scam? Cine il cunoaste pe individ? Cine stie ce afaceri ascunse avea, daca a plecat in state. Si daca a plecat, e destul de mare posibilitatea sa nu vrea sa se mai auda de el. Am destui care au facut la fel 🙂 De ce nu s-a tinut legatura cu el atunci.

Pana una alta, astia mici din state … take a look at the picture.
Details here., here  and here
Atasez o poza

iulian_duna.jpg

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Some guy lost

  1. Eu il cunosc, eu am lansat apelul si iti multumesc pentru sprijin.

    A plecat perfect legal, cu viza pe 10 ani, statea la un var impreuna cu prietena lui, chiar n-avea nici un motiv sa dispara. Nu are nici un fel de afaceri, saracul, e un desenator extrem de talentat – master in Arte Frumoase, lucrari expuse, premii etc.

    A avut o cearta destul de urata se pare cu prietena intr-o seara si a plecat. Asta era in mai. Avea la el doar 20-30 dolari si pasaportul. E foarte ciudat ca n-a dat nici un semn, familia e disperata si se gandeste numai la lucruri naspa care i s-ar fi putut intampla.

    In fine, speram sa dam de el.

    Multumesc inca o data ca ai preluat stirea.

Leave a Reply