Despre mame

Sa fii mama in ziua de azi e greu, sa ai un copil e si mai greu, dar sa ai un om care ajunge la o varsta respectabila de 20 – 30 de ani, unde toata lumea ar trebui sa ii spuna buna ziua si sa traiti, iar el sa se comporte ca un copil … e mai mult decat dezamagitor.

Sa vorbim despre mame aici? Nu cred … nu vreau sa fiu atat de badarad sau nesimtit, dar … ar trebui sa bat obrazul pentru doua chestii.

UNU: Daca mai cititi de pe bloguri puteti sa spuneti la fel ca la ziare, in blogul lui zoso scrie azi ca … la fel cum spuneti in libertatea am vazut azi articolul …

DOI: Expresia “bolnavi patologici, oameni care au nevoie de psihiatru…” Sa ti-o bagi undeva Buzdugan. Imi bag …. dar ziceam ca ma opresc din vorbit despre mame.

Pe scurt nu e vina mea ca voi nu informati, iar daca eu am scris ceva am scris ca alea au fost informatiile, asta ca sa nu zic ca mie nu mi-a zis nimeni ce se intampla despre ce se intampla. Deci, problema nu e la mine e la voi. Si va mai si credeti radio … hm

Hiudu, ia suna-ma azi ca ai numarul meu si zi -mi ce vrei sa scriu despre tine. Daca ailalti sunt nashpa … mergem la cine da mai mult nu?

Ca sa nu uit, daca scrii de bine e in regula, toata lumea te iubeste, mai ales daca dai link, daca nu … trebuie sa iti explice teoria chibritului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: