Dictaturaaa! hai cu legea martiala

Presedintele ala a convocat saptamana asta CSAT (consiliul suprem de aparare a tarii), in urma protestelor politistilor.  Si asta nu ma face decat sa ma gandesc la urmatoarea chestie. Va desfiinta politia si jandarmeria pentru ca aceste institutii sunt in afara legii, iar el ca un presedinte dictator ce este va veni si va scoate armata pe strazi pentru buna noastra protectie.

Pe scurt Basescu chiar are dreptate. Politia  de vineri incoace nu mai exista. Se vede un val de furturi fara precedent. Pe strada toata lumea circula haotic, doar un radar mai pazeste Bucurestiul la iesirea din pasajul Unirii si cam atat. Nu am mai vazut un politist in intersectii, n-am mai vazut un echipaj de la sectie care sa patruleze printre blocuri, nimic.

Partea nasoala e ca politia a protestat. Partea si mai nasoala e ca nimeni nu a venit sa discute cu politistii, nimeni nu a fost la negocieri cu acestia, au fost marginalizati si lasati de izbeliste. Partea dramatica e ca in Romania lui 2010, atunci cand cineva protesteaza acesta devine automat inamicul statului si inamicul personal al lui Basescu, drept umare se convoaca CSAT pentru a se anunta ca pe langa jurnalisti, politistii si jandarmii sunt un pericol grav pentru siguranta nationala.

Draga Basescule convoci CSAT ca sa faci ce? Ca sa scoti politia in afara legii ca sa iti pui in locul lor un grup de acoliti fideli tie? Nu suporti ideea ca cineva poate sa nu fie de acord cu tine. Nu are voie nimeni in tara asta sa aiba alte pareri?   Urmeaza acum o noua era in care un presedinte vine si face ce vrea el, pentru ca poate nu?

Si totusi cu politistii astia nu va vorbi nimeni nimic nu?

Una alta despre politisti a mai spus-o si Christian Ciocan la intalnirea cu bloggerii – link youtube.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: