Dileme de seara

Prima dilema a serii e daca voi aveti vreo coala de hartie A4 in casa, alba, nescrisa. Daca aveti atunci la ce o folositi?

[poll id=”53″]

Si cealalta intrebare a serii e daca voi va mai sortati intr-un anume fel programele de pe televizor? Principiul e urmatorul, sunt prea multe pe orice abonament de cablu. Adica eu cum va spun acum sa dati pe canalul 47 pe digital pe RCS de la ora 22, daca voi v-ati sortat programele tv altfel.  Da, asta era o treaba buna atunci cand televizoarele stiau doar de 30 de canale ( unele televizoare color). Am un televizor care stie doar de 99 de canale, iar acesta de acum stie de 9999 de canale digitale si alte 9999 de canale analogice. Adica suficiente. Drept urmare de ce m-as mai complica sa le sortez? Sa caut PROTV-ul pe programul 1? E pe 21 in HD si pe 4 in SD. Iar Realitatea e fix in mijlocul telecomenzii, pe 5. Standard, de la ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply