Din nou … la metrou

Dupa ce acum cateva zile am avut un metrou care a deraiat, iar ieri au fost probleme in statia Brancoveanu, nici macar azi metroul nu si-a revenit. Si mi se pare chiar normal. La acest grad de utilizare, la aceasta aglomeratie ce este acum la metrou, si care se va mentine, este necesar ca metroul sa se inchida complet, sa se reconstruiasca acolo in subteran linii, terasamente si ce mai trebuie, iar apoi sa fie repus in circulatie.

Altfel, o sa ne continuam in continuare cu opriri in tunel, cu pene de curent, cu aglomeratie, cu aer irespirabil cu tot aerul conditionat ( pe unde exista ) si, Doamne Fereste, cu evenimente mai putin placute.

Dupa aproape 30 de ani de functionare neintrerupta a metroului, in care … nimic nu s-a schimbat, decat cele 20 de trenuri noi pe magistrala 2, e necesara o revizie deosebita, nu cum sunt cele din timpul noptii, cand 4 ore nu ajung.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply