Din serialele TVR

TVR si-a oprit productia la serialul sau “La Urgenta” din cauza unor asa zise neconcordante cu casele de productie.
Sau asta e o alta dovada a faptului ca serialul inghitea mult prea multi bani nejustificat si s-a decis recalcularea acestora.

Scuzele si explicatiile date sunt prea ciudate si prea inutile.

 

TVR a decis săptămâna aceasta întreruperea filmărilor pentru sezonul doi al serialului „La urgenţă”, după discuţii purtate cu reprezentanţii casei de producţie Direct Target şi ai Castel Film.

Hotărârea a fost luată din dorinţa de a nu face niciun fel de rabat de la calitatea noilor episoade comparativ cu ceea ce telespectatorii au putut vedea în primul sezon, bugetul televiziunii publice fiind în momentul de faţă destinat altor investiţii.

„Am luat decizia de a opri pentru moment filmările sezonului doi pentru a nu periclita în vreun fel calitatea serialului în varianta finită. Având în vedere discuţiile iscate în ultima vreme, uneori nefondat, în jurul acestui serial şi nu numai am considerat oportun să amânăm proiectul pentru o perioadă. Vreau să mulţumesc casei de producţie care a început filmările chiar înainte de a definitiva semnarea contractului, tocmai pentru se încadra în graficul producţiei. Din păcate însă, deşi regretăm neplăcerile produse atât casei de producţie cât şi actorilor implicaţi în acest nou sezon, considerăm indicată decizia de a amâna filmările”, a declarat Horia Romanescu, Director direcţia programe a TVR.

Până în momentul de faţă echipa a filmat două episoade dintr-un total de 14 din cel de-al doilea sezon al serialului „La urgenţă”. Atât TVR cât şi casa producătoare îşi doresc să revină în viitorul apropiat asupra continuării serialului.

Producţia TV „La urgenţă” a obţinut în data de 2 martie a.c. Premiul pentru serial TV  la Premiile Uniunii Cineaştilor. Totodată, actriţa Luminiţa Stoianovici a obţinut Premiul de interpretare pentru rolul secundar feminin Ştefania Motrea din seria cu acelaşi nume.

 

 

 

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply