Din spital auzite

Pentru ca spitalul este un loc atat de magnific (nu-i asa?) auzim aici perle de viata atat de deosebite, incat daca n-ar fi reale am crede ca sunt din filmele pe care le vedeam la televizor.

Ieri a venit un coleg nou in salon, om cu laptop, Passat si tv tunner HD. Cum n-avea pijamale la el, cei de la spital i-au atras atentia ca sta imbracat cu hainele de strada in patul de spital. Intreband care e problema replica a fost asta: “pai in spital nu e la fel de curat ca la dumneavoastra in dormitor. Aici sunt microbi, tot felul de microbi, drept urmare daca va duceti acasa cu hainele astea le spalati bine de doua, trei ori ca sa scoateti infectia din ele“.

Dupa care aceluiasi pacient i s-a facut o injectie. Omul constiincios a scos hartia de 10 lei sa achite. Asistenta  nu ca nu se plateste, ca e gratis, ca multumesc, etc, hartia cade pe pat. Pacientul se da jos pe o parte, asistenta era pe partea cealalta. Pana se aranjeaza omul, patul se curata de impuritati cum ar fi fost hartia de 10 lei instant.

Urmeaza o detaliere mai interesanta a tuturor costurilor din spital, cat se da shpaga, cui, cam cat costa orice imediat. Da, pana si directorul general al spitalului are buzunarele in care primeste hartii de 100 de lei. Totusi eu n-am dat nimic, mai ies viu de aici sau nu? Se dau bani la injectii sau nu? Cui se mai dau bani ca sa-mi fie mie bine, etc?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: