Din trafic

  • Undeva pe centura de est a Ploiestiului doua tanti mi-au sarit in fata masinii facandu-si cruce atunci cand traversau prin loc nepermis si fara sa se asigure. Baaaa!!! Va uitati intai in stanga, apoi in dreapta si daca nu vine nici o masina traversati. Nu va faceti cruce si ziceti cu Dumnezeu inainte ca Asta e prea sus si nu va vede.
  • Pe DN1 ne-am jucat cu niste politisti cu radar, in ideea in care ne-am pozitonat in spatele lor si nu i-am depasit, creand astfel o coloana suficient de mare. Multumesc pe aceasta cale colegului de trafic cu care schimbam benzile spre disperarea politistilor care nu intelegeau de ce nu ii depasim. Ei mergeau cu 60 la ora. Pana la urma au tras brusc dreapta si s-au pozitionat la radar in cascada: in Saftica – cu o casa inainte de Dinamo.
  • Tot pe DN1 mai nou se pune radar cu Logan MCV la Romanesti intr-un stalp.  Imediat cum iesi din padurea in care se circula cu 150 la ora si se dau flash-uri si intri in Romanesti, intr-un stalp este ascuns un Logan MCV pe care nu-l vezi decat cand e prea tarziu, care are un unghi foarte mic, dar totusi prinde tot ce trece pe acolo, pentru ca e curba.

Cam aici e radarul. Cam la un kilometru distanta ii opreste.

cam aici e radarul pe dn1

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: