Dindirica si Basescu

Lucian Dindirica
sef birou local craiova

S-a nascut pe 10 decembrie 1978. In 2002 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxa din Craiova iar in 2003 cursul de televiziune in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Adminitrative ”David Ogilvy”. In 1998, in anul 1 de facultate, a inceput sa lucreze la televiziunea locala – TELE U Craiova.

Pana in 2000, in paralel, a predat si la doua scoli din Craiova, ca profesor suplinitor. Trei luni mai tarziu a mers la 3TV, apoi, rand pe rand, la Oltenia TV si Prima TV. Din noimbrie 2001 este corespondent Realitatea TV.

Din februarie 2005 a inceput colaborarea cu RFI Romania si tot din 2005 este masterand la Facultatea de Istorie a Universitatii din Craiova.

Este pasionat de istorie, in special de istoria medievala. Despre istoria Bisericii Primare, papalitate sau Cruciade spune ca are zeci de carti in biblioteca…

Sursa : www.rfi.ro

Anyway. Eu am zis-o si pe forumul deschidelumea.realitatea.net,  Basescu a avut dreptate cand i-a zis ca e agresiv.  Doar poza o dovedeste. Dar, pana aici. Cand l-am auzit in seara asta la antena3 ca Dindirica e erou national, am zis iar ca ma las de jurnalism. Huh, si tot n-am terminat facultatea.

Dar, iarasi stau stramb si ma gandesc drept ( sper ), si doar doar poate ne-om trezi si noi. Si poate nevasta lu Base’ … cam stie ea ce are de facut … sa-l ierte numa … sau era vina lu’ Udrea care il facea sa fie mai zambitor …

Iar gandesc prea mult?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: