Dindirica si Basescu

1146004161 sc 1184

Lucian Dindirica
sef birou local craiova

S-a nascut pe 10 decembrie 1978. In 2002 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxa din Craiova iar in 2003 cursul de televiziune in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Adminitrative ”David Ogilvy”. In 1998, in anul 1 de facultate, a inceput sa lucreze la televiziunea locala – TELE U Craiova.

Pana in 2000, in paralel, a predat si la doua scoli din Craiova, ca profesor suplinitor. Trei luni mai tarziu a mers la 3TV, apoi, rand pe rand, la Oltenia TV si Prima TV. Din noimbrie 2001 este corespondent Realitatea TV.

Din februarie 2005 a inceput colaborarea cu RFI Romania si tot din 2005 este masterand la Facultatea de Istorie a Universitatii din Craiova.

Este pasionat de istorie, in special de istoria medievala. Despre istoria Bisericii Primare, papalitate sau Cruciade spune ca are zeci de carti in biblioteca…

Sursa : www.rfi.ro

Anyway. Eu am zis-o si pe forumul deschidelumea.realitatea.net,  Basescu a avut dreptate cand i-a zis ca e agresiv.  Doar poza o dovedeste. Dar, pana aici. Cand l-am auzit in seara asta la antena3 ca Dindirica e erou national, am zis iar ca ma las de jurnalism. Huh, si tot n-am terminat facultatea.

Dar, iarasi stau stramb si ma gandesc drept ( sper ), si doar doar poate ne-om trezi si noi. Si poate nevasta lu Base’ … cam stie ea ce are de facut … sa-l ierte numa … sau era vina lu’ Udrea care il facea sa fie mai zambitor …

Iar gandesc prea mult?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply