news

Mai mulţi credincioşi catolici protestează împotriva construirii unei clădiri de birouri în apropierea Catedralei romano-catolice Sfântul Iosif din Capitală. Enoriaşii consideră că imobilul ce urmează a fi construit va afecta estetica lăcaşului de cult.

Proiectul de construcţie a clădirii de birouri a fost realizat în 1999 şi a avut iniţial acordul Arhiepiscopiei romano-catolice. După doi ani însă, Arhiepiscopia s-a răzgândit şi a înştiinţat instituţiile care au eliberat avizele de construcţie că nu mai este de acord cu ridicarea clădirii. În prezent, reprezentanţii bisericii romano-catolice aşteaptă răspuns din partea autorităţilor.

Reprezentanţii firmei care se ocupă de constucţia clădirii au declarat că au respectat indicaţiile arhiepiscopului mitropolit de Bucureşti în ceea ce priveşte amplasarea imobilului. Ei au declarat că deţin toate avizele de construcţie şi că nu există riscul deteriorării catedralei.

Clădirea de lângă Catedrala romano catolică Sf. Iosif va avea 19 etaje şi va fi finalizată peste aproximativ doi ani. (c) www.realitatea.net

Doar  o stire. Asta ca sa pun totusi o poza de la Paste de la catedrala, ca sa nu ma mai certe Nancy.  De ce ? Pentru ca mai mult, s-a intamplat la munca … la munca … la munca … si cred ca ma pregatesc de 1 mai … ati ghicit … tot la munca …

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: