Distractie cu public

Metrou, Piata Victoriei 2, ora 16.

Lumea facea poze, se filma cu telefonul mai ceva ca la un spectacol. Trenurile intarziau de mai bine de 10 minute, in orice sens te-ai fi uitat peronul era plin ochi, fara drept de apel. Scarile erau deasemenea pline de oamenii ce doreau sa coboare. Impreuna cu colegii eu vroiam sa ma arunc peste multime si sa fiu purtat pe brate. Ideea mi-a fost oprita la scurt timp cand am auzit vorbitori de limba engleza in stanga mea. Se minuau de faptul ca lumea mai poate sa faca poze, de faptul ca lumea mai poate sa rada, sa se binedispuna si sa se inghesuie unii in altii acolo.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa stii ce experimenteaza cineva cand se zice ca face o baie de multime, recomand acel peron.

In alta ordine de idei, e interesant de filmat / vazut / traite acele momente cand lumea coboara / iese din trenurile de metrou ce opresc la acel peron. Nu-mi pot scoate din cap fetele ce le-am vazut pe chipurile celor din metrou cand au vazut ca nu pot cobori din tren.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: