Domnu Chiliman … Domnu Chiliman …

Domnu Chiliman … Domnu Chiliman … ce mama dracu?

1182996978 b78925c080
Adica … inteleg ca reziliezi un contract cu o firma de salubrizare, e ceva normal si sanatos. Absolut normal. Insa, trebuie sa luam in considerare urmatoarele. Ce dracu … cosurile de gunoi erau ale firmei si nu ale primariei? Ce naiba … am reziliat contractul si nu am organizat in ora imediat urmatoare o licitatie extraordinara si plenipotentiala, in care primaria sa angajeze serviciile firmei care cerea mai putini bani?

Hai da-o dracu de birocratie ca se fute Bucurestiul instant fara cosuri de gunoi.
Sau … e mai simplu. De ce sa aruncam gunoiul in sectorul 2 3 5 … unde platim salubrizarea, hai sa il ducem doua strazi mai incolo in sectorul unu unde nu mai sunt cosuri de gunoi.

Domnu Chiliman … stiti ce palma mi-am luat peste ceafa azi ca am aruncat pe jos hartia? In locul unde trebuia sa fie cosul de gunoi?

Pai … la cat de inalt sunteti dumneavoastra … ar trebui sa directionez fiecare palma de o primesc eu, sau vreunul dintre noi catre dvs.

In alta ordine de idei, evitati zilele astea sectorul 1. Daca a durat doar o singura noapte ca REBU sa isi ia TOATE cosurile de gunoi din TOT sectorul, va dati seama cat va dura ca sa se puna altele noi in locul acestora.

Bun, pe langa nervi si stress trebuie inteleasa urmatoarea chestie, maine la 7 jumate licitatie la primarie … se liciteaza in fix 5 minute, dosarele se studiaza in noaptea asta, iar la ora 8 se apuca oamenii de treaba, la ora 9 se platesc. Daca nu … putem sa ne f****em in el de Bucuresti si in ea de poarta dinspre Otopeni inspre centru. Am dreptate sau nu?
Pana una alta … aruncati voi gunoiul aici:

1183000500 9fea3a200c

Bine, daca nu-l aruncati … va urez amenzi placute pentru ca “ati parcat masina pe spatiul verde al sectorului 1″. Prietenii stiu de ce!

Update: de maine Urban si Romprest vor asigura curatenia sectorului. Eh … hai sa vedem bloggeri care fac poze la mizerie si le trimit bloggerului Chiliman, iar astfel sa vedem reactii si rezolvari de situatii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: