Domnule Presedinte ;)

Am stat iar sa ma gandesc, n-ai cum sa ii zici altfel. A fost director de editura, a fost presedinte, a fost presedinte, a stat pe bara, a fost iar presedinte, s-a ofticat pe Basescu.

Cam asta e ceea ce stim despre Iliescu. Asta e ceea ce e public. In schimb nu stim ce e in spate, speram ca vom afla lucruri din interior de pe blog, dar nu, blogul e o alta metoda de manifestare politica. Geoana incepuse misto, ataca si abera pe blog, mai tarziu a vrut sa faca un video blog, nu a mai avut timp de el, asa ca a venit seful sau sa ii explice cum se face.
Teoretic e bine, daca esti din ala indoctrinat, daca vrei pensii mai mari fara sa muncesti n-ai decat sa te duci pe blog la Iliescu sa ceri.

Iliescu in momentul de fata e limitat. E limitat de functia pe care o are, e limitat de activitatile pe care trebuie sa le desfasoare. Trebuie sa ridice partidul ca sa poata sa isi puna oamenii sai in urma sa. Trebuie sa se comporte dragut ca sa mai atraga un simpatizant sau altul. In schimb, a trecut atat de mult prin viata incat stie sa schimbe sensul unei intrebari, sa dea raspunsuri ocolitoare care sa te pacaleasca si sa te faca sa ii dai dreptate chiar daca nu intelegi nimic. Cred ca daca Iliescu ar trebui sa vanda ceva, ar fi cel mai bun din toate timpurile. Nu de alta, dar lumea si acum il voteaza pentru ca ” ne da pensii mai mari”.

Fostul presedinte e genul de om care te face din vorbe. Iar daca el zice ceva, e mai bine sa-l crezi, daca nu-l crezi, te vor ataca cei care-l sustin.

Aducerile aminte, cultura, faptul ca a citit biblioteci intregi sunt intotdeauna arme folositoare intr-o discutie cu orice fel de om. Iti da aer de superioritate, te lasa sa crezi ca se intampla sau nu se intampla acele lucruri. De fapt te lasa cu gura cascata, zicand … bai … omul asta are dreptate?

De asemenea cica n-ar mai fi “locomotiva PSD-ului” , doar ii impinge de la spate si ii numeste prostanaci.

Totusi il deranjeaza intrebarile serioase, se vede ca se opreste din zambit si raspunde cu voiosie intrebarilor simple.

In politica ai parte de sustinatori, acestia sunt cu mult mai lingusitori cu cat pozitia ocupata e mai sus. Dar, asta te poate si darama. Important e sa stii ce sa auzi si cum sa auzi.

Tot la intalnirea din Club A, am avut si cea mai perfecta definitie a manipularii.

Sa nu uitam comunicarea, acest mijloc ce iti permite sa spui o groaza de lucruri, in care practic nu spui nimic, dar de fapt comunici. Voi va amintiti ca la facultate aveti o materie care se numeste comunicare, sau facultatile de jurnalism se numesc jurnalism si comunicare?

Au fost la intalnirea organizata de ASC Media in club A urmatorii: Andrei Rosca, Cristian Dorombach, Bobby Voicu, Adrian Cristea, Cristian Greger, Iulian Barbulescu, Radu Popa, Gabriela Savitsky, Diana Dragomir , Victor Socaciu, Lovingvama, Adrian Filozoful Beniamin Mihnea Georgescu, daca mai sunt si altii link to link you 🙂
Din cei care nu au blog am salutat cu respect prezenta lui Alexandru Mironov.

Nota: materialele video sunt puse pe diverse situri in functie de marime si cine s-a miscat mai repede. Vor aparea toate pe YouTubele meu intr-un final.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: