Donati sange, ajutati, sariti, arde, moare!

Eu inca stau sa ma intreb cum ar trebui sa reactionez in fata mesajelor de tipul asta? Le stim, sunt o groaza, donati sange pentru cutarescu care nu stiu ce face, ajutati pe xulescu sa treaca strada, gigi e la nu stiu unde si vrea sa faca nu stiu ce.

Eu nu stiu, cum ar trebui sa raspund la astea? Cum ar trebui sa le tratez? Trebuie sa ma duc mai departe? Ne facem ONG-uri de genul? Modalitatea asta de comunicare e interesanta, dar nu cumva devine prea agasanta?

Bine, abuz de incredere sunt mesajele alea cu da-mi bani sa moara bibi ca am pe cineva si nu stiu ce. Da, categoric, sunt o groaza de oameni de genul asta care au probleme … dar sunt si multi impostori!

[poll id=”28″]

Pentru asta am si un sondaj, nu de alta dar vreau sa stiu voi ce credeti. Mai ales de ce credeti ca aceste mesaje “umanitare” de mai sus sunt reale sau mesaje ale unor impostori. Nu stiu de ce sunt sceptic, poate imi voi explica asta citind comentariile sau pur si simplu m-am ars suficient de mult si stiu sigur ca daca eu cad intr-un canal nu ma va ajuta nimeni sa ies de acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply