Dosare fabricate

Imediat dupa 90, incepusera sa circule zvonuri despre anumiti comunisti si / sau securisti si ieseau la iveala dosare fabricate despre anumite persoane. Dosare in care se laudau sau se incriminau anumite persoane si anumite fapte. Ma gandeam ca acum la vreo 18 ani de atunci, sa fi trecut toata chestia asta. Sa fi scapat de teama ca cineva iti face un dosar si ca te tine cu el in sah, amenintand ca il va face public si ca toata lumea va afla tot ce nu trebuie sa afle despre tine.

Azi a picat ministrul justitiei in jocul asta. Adica tocmai omul care sta sa faca dosare altora s-a trezit ca are si el dosar pentru pacatele comise pe vremea cand el era mai tanar si mai neganditor. Dar nu-i problema … chestia cu abuz in serviciu se aplica oricui. Eh … e bine, pana cand nu vom mai fura insa … va mai trece mult.

Si acuma sa-mi amintesc ca exista ceva persoane, intamplator jurnalisti (LOL),  care mi-au fabricat si mie un dosar destul de mare, care s-au interesat si au aflat o groaza din / despre mine cu toate tampeniile ce le-am facut eu de-a lungul vietii. Chestie care nu poate decat sa ma amuze. Sa nu care cumva sa uitati ca m-am imbatat atunci si am vomitat pe nush ce tipa la mine in birou, sau ca nu stiu cum am condus fara carnet. Ah … asta nu se pune ca nu m-a prins nimeni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: