Doua de la Samsung la CES

Doua de la Samsung la CES

Samsung lanseaza la CES o cutiuta care iti face “upgrade” la SmartTV-ul tau. Adica o pui in spatele televizorului si ai asa un televizor mai performant, cu tot ce ai nevoie pe el.

Dupa care lanseaza o camera foto cu obiectiv 3D. NX300 vine cu un obiectiv de45mm F1.8 2D/3D, cu capacitatea de a face poze dar si videouri de calitate in format 2D sau 3D. Pentru pozele si videourile 3D, bineinteles aveti nevoie de ochelarii respectivi. Camera vine cu ISO100-25600, ecran AMOLED de 84 mm (3.31”)  si conectivitate Wi-Fi.

La CES Samsung mai lanseaza inca un ultrabook. Seria 7 vine cu un ecran de 1080p, sunet JBL, hard de 250GB SSD, procesor i5 sau i7 si bateria care tine 8 ore. Cert e ca ultrabook-urile sunt viitorul. Astept ceva care sa ma entuziasmeze la ele, trecand probabil peste greutate, subtirime, dar si performanta. Le vedem peste 6 luni daca sunt rezistente sau fiabile.

Apropo, foloseste cineva un ultrabook de cel putin 6 luni? Cum e?

 

Despre alte lansari de la CES, la 17:45 in direct la Realitatea TV

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply