Doua probleme cu Google

Problema cu display-ul pe Android

La un moment dat display-ul o ia razna. Spre exemplu in loc sa apas salvare, el ia tastele e, r, t, asta in conditiile in care butonul de salvare e fix deasupra lor. Daca vreau sa apas intr-un loc se duce in altul si asa mai departe. Nu e de calibrare, ca am calibrat de dimineata display-ul, dar si tastatura si a reactionat la fel.  De altfel si prin aplicatii se misca ciudat. A mai patit cineva aceeasi problema? Cum se rezolva? Am dat cu factory settings n-a reactionat.

Problema cu mailurile pe Google

Din motive tehnice de lipsa de documentatie in postfixu masii, n-am reusit sa mai pun mailul lui piticu.ro in timp util inapoi pe server. Asa incat, l-am mutat pe google in 5 minute. Acum primesc mailurile cu vreo 3 ore intarziere. Si vine intrebarea, ce timezone se seteaza pe cont ca sa primesc si eu mailurile in timp real. Adica google ia mailul, il tine 3 ore si mi-l livreaza apoi in inbox.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: