Doua probleme cu Google

Problema cu display-ul pe Android

La un moment dat display-ul o ia razna. Spre exemplu in loc sa apas salvare, el ia tastele e, r, t, asta in conditiile in care butonul de salvare e fix deasupra lor. Daca vreau sa apas intr-un loc se duce in altul si asa mai departe. Nu e de calibrare, ca am calibrat de dimineata display-ul, dar si tastatura si a reactionat la fel.  De altfel si prin aplicatii se misca ciudat. A mai patit cineva aceeasi problema? Cum se rezolva? Am dat cu factory settings n-a reactionat.

Problema cu mailurile pe Google

Din motive tehnice de lipsa de documentatie in postfixu masii, n-am reusit sa mai pun mailul lui piticu.ro in timp util inapoi pe server. Asa incat, l-am mutat pe google in 5 minute. Acum primesc mailurile cu vreo 3 ore intarziere. Si vine intrebarea, ce timezone se seteaza pe cont ca sa primesc si eu mailurile in timp real. Adica google ia mailul, il tine 3 ore si mi-l livreaza apoi in inbox.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: