Doua zile in care poti castiga premii si iti poti face un bine

Doua zile in care poti castiga premii si iti poti face un bine

Mai sunt doua zile din concursul Auto.ro, acela unde pentru un review poti castiga premii interesante, de la alarme auto, dar si cazare la munte. Tot ce trebuie sa faci e sa scrii review-uri ale locatiilor pe care le-ai vizitat sau pe care le-ai cautat prin aplicatia auto.ro de pe telefon.
Si e atat de simplu. Aplicatia e disponibila atat in android market cat si in apple store. Cautu auto.ro de pe telefon si instaleaza-o. Apoi foloseste-o de cate ori ai nevoie sau de cate ori vrei sa cauti ceva. E un fel de foursquare dar mai destept. Pentru ca iti spune spre exemplu unde ai o spalatorie in apropiere, unde ai o benzinarie sau care e primul service in caz ca ai vreo problema cu masina.

Zilele trecute am cautat o spalatorie prin Otopeni. Aplicatia mi-a dat rezultatul asta.
Screenshot_2012-12-27-13-11-26

Asa ca m-am dus acolo. Intamplator sau nu, spalatoria nu mai era. Asa incat, a trebuit sa scriu in aplicatie ca nu mai e o spalatorie. Iar la intoarcere spre Bucuresti am vazut ca (probabil) era o alta spalatorie mai jos putin. Sau doar ca romanii stau prost cu orientarea in spatiu si nu stiu sa puna locatia corespunzator.

 

Aici pot intervenii si patronii de spalatorii, service-uri sau alte locuri de pe aplicatia auto.ro. Promovati-va locul, atrageti-va astfel clienti. Scrieti in aplicatia auto.ro ce pot gasi oamenii la voi in firma, iar daca nu existati acolo, introduceti-va.

Scrieti cat mai multe recenzii, asa aveti cat mai multe sanse de castig. Si asa e week-end, iar daca vreti doua zile la munte, uitati-va ce aveti prin zona, ce benzinarii, service-uri si spalatorii cunoasteti si spuneti-va parerea despre ele in aplicatia auto.ro

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply