Dovada ca oricine poate face presa in Romania

Dovada ca oricine poate face presa in Romania

Baiatul asta din imagine are acreditare la Parlament.

10429807_833038596788291_4253187550196593262_n

Nu stiu exact cum se dau acreditarile la Parlament, dar aparent oricine isi poate lua acreditare. La fel cum nimeni nu  poate intra in cladirea Parlamentului, daca esti un jurnalist intri usor.

A aparut de anul trecut un microfon prin fata tuturor televiziunilor care se baga ostentativ in cadru. Il vedeti in cam toate materialele video de la DNA sau Parlament, microfonul cu M. Nimeni insa nu stia la ce foloseste sau cine e cu el. Din televizuni, nimeni nu stia de unde vine microfonul. Ei bine acela este un ceea ce pare a fi microfon, pentru ca ei filmeaza cu un telefon mobil. Uneori si cu o camera. Eu tot nu stiu cum poti conecta un microfon profesional la telefon, dar sa trecem peste aspecte tehnice rautacioase. Sa vedem un material video. Stand-up.

 

.

Si nu. Nu sunt deloc rautacios. Vreau doar sa va arat ca oricine poate face presa in Romania, oricine isi poate lua acreditare la Parlament (cum, nu stiu, ca eu nu am) si mai ales, oricine poate fi jurnalist?
Alte doua articole despre el. Unul, doi. Din aceeasi presa romaneasca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply