Draga Adobe

Rulez un i7 Q740 cu 4 GB RAM, 500 GB hdd Samsung, Nvidia GT 435 cu Windows 7 x64 cu licenta si Premiere Pro. DELL XPS15 Brace Yourself .  Care sunt cerintele minime ca in 2011 Adobe Premiere Pro sa-mi editeze un clip de 9 minute in 1080?  Nu de alta dar pe site la Dell exact asta zice.

Mai mult decat atat, m-am apucat sa editez un video, pe care mi l-a primit in timeline dupa 10 minute si am primit intai asa :

Mi-a zis ca ar fi gata in 20 de secunde, apoi ca …

e gata in 4 minute. Drept urmare m-am apucat sa scriu articolul asta. Acum imi zice ca e gata randarea in 10 minute, ba nu 11. Si nimeni nu a venit sa modifice nimic. Si am zis randarea, nu exportul a 9 minute de video, pe care sper sa le scot in 1080.

Daca las windowsul deoparte si pun un OSX cu Final Cut pro, iese Steve Jobs din spital si vine la mine sa bem o bere sa-mi arate cat de misto se utilizeaza resursele, procesorul si hardware-ul calculatorului.

De ce vreau video in Full HD? Pentru ca suntem in 2011, pentru ca am un monitor de 32” la care prefer sa-mi vad orice imperfectiune decat sa ma chinui sa vad ceva pixelat.

Brace Yourself

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: