Draga Chiliman, oare ce mananca Piedone?

Voi ati vazut ca primarii de sector din Bucuresti se urasc de moarte? Ca fiecare si-a pus la intrarea si iesirea in sector, bine ati venit in sectorul 12, primar Gigi Lopatica? Sau ca fiecare isi pune bennăraşe motivationale: Va uram un an mai bun, primar Andrei Chiliman.

Afara ninge  (cum n-am avut camera video in timp util sa reeditez videoul asta) sa ne asteptam ca mai marii urbei ies la lucru, la deszapezit (tui sz-ul), la curatat strazile si asa mai departe. Dar nu, astia ies la lucru doar pe limitele de sectoare. Adica sectorul 4 cu piedone in frunte curata strazile doar pana la intrarea in pasajul Unirii, dar si pana la limitele cu sectoarele 5 si 3, iar mai departe se ridica lamele, se opresc stropitorile si masinile fac cale intoarsa. Drept urmare Bucurestiul e deszapezit pe bucati. Asa incat in seara asta sectorul 4 era luna, perfect, curat, uscat, la negru, fara derapaje, fara probleme de franare, fara strazi blocate, ba mai mult …

incepusera sa curete printre blocuri.

In schimb in sectorul 1 tot Romprestul statea la o cafeluta prin parcari. Cateva masini se defectasera pe Kiseleff si blocasera doua benzi de circulatie fara sa aiba macar o avarie pusa sau un girofar galben ceva. Sau circulau cu lamele ridicate, asa cum au facut toata ziua.

De Urban in 6 n-am ce sa zic, n-am avut ocazia sa am vreun drum azi pe acolo. Sa mai zic de Pantelimon si alte sectoare indoielnice care ar trebui sa curete Sos. Stefan cel Mare, unde la 7 seara era gheata?

Sa nu colaborati dragi primari. E interzis!  Sa nu intre cumva vreo lama sau vreo saratica din sectorul 4 in sectorul 1 ca se strica draculul asfaltul si doamne fereste se circula corespunzator la Universitate in intersectie. Sau cine stie, se repara miraculos un semafor in care a intrat apa si s-a stins.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply