Drive-in ATM

Va prezint in poza urmatoare un concept nou: drive-in ATM.

308

Se intampla in America. Si asta din cel mai simplu motiv, americanii traiesc in masini. De fapt nici n-ar putea trai altfel. Pentru ca lucrurile nu sunt aproape in Statele Unite. Si daca in anumite locuri pentru comoditate se suie oamenii in masini sa se deplaseze dintr-un loc intr-altul, in Texas spre exemplu, acest lucru nu se aplica. Adica pe jos n-ai ce face si n-ai cum sa ajungi nicaieri.  De asta americanii folosesc toti masinile, pentru ca la 39 de grade, stai in masina la aer conditionat si te duci la mall-ul de la 10 mile de casa ta. Sau te duci la servici si faci o ora pe autostrada la limita de 110 mph.

In schimb am fost mirat sa vad drive-in-urile cu ATM. Acolo sunt sedii ale bancilor, care au in fata fix ca la orice alt drive-in, solutii de scos banii de la ATM, solutii de platit facturi si asa mai departe. Si totul sa se intample din masina, ca sa fie soferul cat mai confortabil.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply