Concursul Carrefour Vitantis – runda 3

Siti foarte bine ca la Carrefour Vitantis sunt cele mai mici preturi din cartier. Daca nu stiti, va rog sa va duceti sa verificati. Si cu ocazia asta aveti sansa si sa castigati cei 780 de lei. Si asta e super simplu.

Sa lamurim totusi un lucru. Eu nu ii promovez din alt motiv in afara faptului ca imi place. E un centru comercial care nu e aglomerat, unde nu te lovesti in carucioare cu altii, unde gasesti tot ce iti trebuie aranjat intr-un mod foarte inteligent si fara sa te gandesti unde e raionul ala? Mie-mi place si daca nu ma credeti mergeti si vedeti ca veti fi si voi impresionati.

V-am mai povestit cum se ramane fara salariu intr-un centru comercial. Ei bine asta nu e valabil deloc in Carrefour Vitantis, din contra. Daca il comparam cu alte magazine din cartier, va raman bani si de iesit in oras sau de transport sau de platit intretinerea sau orice altceva. Si asta nu e o suma mica.

Sa revenim totusi. Cum puteti castiga 780 de lei? Studentii sunteti atenti?

Ce castigati voi din treaba asta? Pai vouchere de cumparaturi.

Ma gandesc ca voi cititi acum articolul si incepeti sa radeti. Hahha, da Piticu vouchere, d-alea naspa. Nop, sunt chiar vouchere de 780 de lei pentru cumparaturi in Carrefour Vitantis. Si culmea, nu sunt greu de castigat. Trebuie doar sava duceti in carrefour Vitantis, iar acolo sa va intalniti cu produsele aflate la reducere. Ele vor fi semnalizate asa:

poze cata special vitantis 006

Gasiti produsele aflate la reducere, veniti pe piticu.ro si imi spuneti care sunt. De asemenea trebuie sa imi ziceti si cu cat sunt mai ieftine fata de alte magazine, din cartier si cat economisiti la Carrefour vitantis. Cine vine primul cu cele mai multe produse si cu cea mai frumoasa poveste, primeste de la mine voucherul asta cu care mergem impreuna la cumparaturi.

Exclusiv pe bloguri

Un detaliu pe care sigur nu-l stiti si care pentru mine e foarte important. Pe langa reducerile normale din Carrefour Vitantis, din cauza campaniei de pe piticu.ro, chinezu.eu si Stefan Murgeanu (ba ai un link prea lung :) , dar lasa ca face bine la indexare) exista aceste produse care au reduceri special pentru voi, cititorii nostri.

Pentru ca vorbim de Carrefour, promotiile se schimba in fiecare saptamana. Deci produsele aflate la reducere azi, sunt valabile pana miercurea viitoare.  Asa ca dupa ce identifici produsele la reducere conform cu ce ti-am explicat mai sus, trebuie sa vezi si in alte magazine ce preturi mari au. Nu poti sa imi zici si in ce magazine ai vazut preturile mari, ci ma intereseaza sa iti dai seama ca e mai ieftin in Carrefour Vitantis si cat economisesti facand cumparaturi de acolo.

Cum participi?

Pai dupa ce identifici produsele ai de facut doua chestii online (copiat de la Murgeanu ca mi-a placut cum a explicat):

Până miercuri,  ora 24:00, îmi lași un comentariu la acest post în care menționezi cât ai economisi dacă ai cumpăra aceste produse de la Carrefour Vitantis în loc de alt hypermarket. Te rog ca în comentarii să nu faci referire la nume de mărci de produse sau nume de hypermarket. Mă interesează doar un comentariu generic (de exemplu: ”la pulpe de pui aș economisi 2,30 RON /kg, la bere 1 RON…” șamd

Până miercuri,  ora 24:00, îmi trimiți un e-mail ([email protected]) în care sunt prezentate produsele respective și prețurile acestora comparativ între Carrefour Vitantis și alte hypermarket-uri, menționând inclusiv marca și gramajul produselor, precum și numele hypermarket-ului concurent.  Câștigător va fi cel care identifică cele mai multe produse la care poți face economii cumpărând de la Carrefour Vitantis.

Regulament si logistica

Regulamentul poate fi gasit aici.
Pot participa la concurs doar cei din Bucuresti si Ilfov.
Te poti inscrie pe toate blogurile (piticu, chinezu, murgeanu), dar poti castiga o singura data de pe un singur blog.

Si va mai dau un singur hint: pentru cei destepti s-a inventat internetul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: