Drive test E Klasse

Sambata am fost la un drive test cu noua limuzina de la Mercedes E Klasse.

Daca cumva va gandeati ca masinile au evoluat in ultimul an va spun ca nu. Cam ce are masinutza asta? Pai camera video la parcarea cu spatele, camera video pentru condusul noaptea, care bate cat bat farurile, tv tunner analogic si digital, navigatie, radio, clima bizonica, scaune din piele ergonomice, reglabile din stanga cum dorim si etc, trapa, modul multimedia. Atentie modulul multimedia e un fir in torpedou, care optional, poate avea mufa de usb. Deci in torpedou.

Ce are misto masina e limitatorul de viteza in functie de semnele de pe strada, sistemul ce te avertizeaza daca ai parasit banda fara sa semnalizezi (in conditiile in care drumul e marcat), radarul pentru avertizarea de obiect / obstacol in unghiul mort si … sistemul ce iti accelereaza / franeaza masina in functie de cum merge colegul din fata(asta nu l-am testat n-am de unde sa stiu cum functioneaza).

Drivetestul a fost scurt 8 km, cu un reprezentant de la Mercedes in masina care mai povestea una alta. Motor de 250 cp, cutie automata, demaraj oarecum linistit, dar pentru asta e limuzina. Si da, e o masina in care nu te sui la volan daca nu esti la costum si pantofi. Nu se cade altfel, nu te simti in largul tau.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: