Dupa ploaie … vin ganganiile

E bine, azi a fost cald. Vreo 30 si un pic de grade, iar toata lumea s-a paranoizat ca a fost canicula ca s-a depasit inidcele de confort termic si asa mai departe.
Sa va zic eu ce a fost in urma caldurii asteia? Nimic, pentru ca in anumite locuri inca mai sunt balti de la ultimele ploi. Spre exemplu in Tineretului pute la propriu a balta, a apa fiatra si baltita, a pamant reavan de parca zici ca acum s-a arat si s-a dat cu balegar. Unde duc toate astea? Nicaieri iarasi … doar la gandaci, ganganii si prietenii nostri din fiecare an … tantarii.

Iar pentru ca autoritatile nu pot anticipa un lucru dovedit stiintific – acela ca dupa ploi puternice urmate de canicula urmeaza tantarii – si vor fi iarasi luate prin surprindere, n-avem decat sa stam toata ziua cu geamurile inchise si sa suportam astfel caldura. Sau sa evitam sa iesim afara seara, sau sa stam prea mult afara, nu de alta, dar la gunoiul din orasul asta aruncat peste tot, nici nu vreau sa ma gandesc la cate vietati se pot dezvolta – de la muste la radaste sau cine stie ce sobolani.

Sa-mi amintiti sa va fac poze cu sobolanii de la casa presei 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: