Udrea viseaza

Orice om viseaza. Unii viseaza mai bine, altii viseaza mai prost, unii au vise cu ponei roz, altii au cosmaruri si asa mai departe.

La noi pana si politicenii viseaza. Viseaza la o Romanie curata, numai a lor, frumoasa, unde curge lapte si miere. Se realizeaza ceva din visele lor? Nu, dar e bine sa visezi, nu sa indeplinesti visele. Asta am invatat in ultimii 20 de ani dupa comunism. Daca iti doresti ceva, mai bine viseaza la acel lucru, pentru ca nu se va intampla cu siguranta.

Si Elena Udrea viseaza. Are gandul la Bucurestiul lui 2010 (adica peste juma de an), oras care va fi capitala mondiala a turismului.

Pun pariu ca aia de la Rio de Janiero vor veni la  noi si vor tine carnavalul lor pe strazile din centrul vechi. Pentru ca e mai pitoresc decat la ei, iar statuia lui Isus o vor pune pentru trei luni pe cladirea parlamentului, ca sa poata fi admirata de toata lumea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: