E trendy sa ne dam cu bicicleta

M-a bucurat cand am citit comunicatul ca peste 100.000 de bucuresteni (unici adica) au folosit pana acum bicicletele din programul I  ♥  Velo.

Pozele de mai sus sunt din seara asta din Herastrau cand in timpul saptamanii era coada la inchiriat biciclete pentru a da o tura de parc sau pentru a le plimba pentru tine.  Mai mai ca ma faceti sa invat sa merg cu bicicleta. Daca la mare nu era aglomeratie la biciclete, aici in Bucuresti am inceput sa vad tot mai multi oameni care cicleaza. Chiar daca nu sunt atenti la masini cand merg pe strada, reactioneaza bine la claxon si nu se sperie.

Nu vad eu Bucurestiul un nou Amsterdam, astfel incat toata lumea sa mearga pe bicicleta, mai ales pentru ca primaria nu se lupta sa amenajeze piste de biciclete sau benzi, dar sper ca macar firmele sa incurajeze angajatii sa foloseasca bicicleta si sa le puna la dispozitie gratare in care aceste biciclete pot fi parcate. Daca ar putea asigura si paza bicicletelor ar fi ideal.

Si ar avea chef firmele sa isi motiveze angajatii sa foloseasca bicicletele? Sau astea sunt doar asa … pentru timp liber?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: