E ultima saptamana

voteazaV-am vazut si v-am inteles. Macar pe un blog sa nu mai vedem reclame electorale tampite. Da, ar fi bune cele noi si inovatoare 🙂 Si totusi politicienilor li se rupe de blogosfera. Asta e un  lucru bun, eu nici n-as vrea sa le pese ca sa aibe cine sa ii taxeze, iar apoi sa se intrebem de ce s-a intamplat asa.

Din pacate n-avem nici un candidat pentru nici o functie de pe la noi. Oricine vine si zice ca da zahar si miere, dar nu promite ca va realiza nimic pentru ca nu poate. In schimb ei ne cer ca noi sa ii votam.
Instinctul normal dupa toata treaba asta ar fi sa le aratam semnul frumos si sa nu mergem la vot. Atitudine gresita. Eu si alti prieteni d-ai mei avem buletinul plin de stampile de vot, pentru ca am fost. Si nu ca sa votam pe cineva anume indrumati de cineva, pentru ca ne-am pus increderea in cineva care sa faca ceva.

Asta a fost motivul pentru care in 2000 am fost la sectia de votare din agronomie betzi mortzi, clatinadu-ne si tinandu-ne de bare, dar am votat. Si pana sa mergem la vot am stat sa bem si sa analizam bine pe cine dracu alegem intre un nebun (a se citi vadim) si un comunist (a se citi iliescu).

Acum, in 2008,  cred ca trebuie sa bem mult ca sa alegem pe cineva, insa trebuie sa alegem.

Tu te-ai duce la vot? ( voteaza.org )

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: